Humanitarna akcija “Bolji život” u gradskom parku u Ljubuškom - audio i foto

Srijeda, 02 Kolovoz 2017 09:55 Radio Ljubuški
Ispis PDF

duga parkVelik broj Ljubušaka podržao je humanitarnu akciju “Bolji život” koja je sinoć održana u gradskom parku u organizaciji Cateringa “Hrstić” i Udruge roditelja djece s posebnim potrebama “Duga.

 


Gradski park je bio pretijesan za sve one koji su došli podržati akciju, pripremljene rukotvorine rad štićenika udruge i njihovih prijatelja odmah su se rasprodale, na roštilj i piće strpljivo se čekalo u redu , dobro raspoloženje podizali su neumorni svirači a svatko je htio dati svoj prilog i pomoći rad udruge Duga.

 

Svoj obol dali su Ivan Bebek Acan i Perica Biško koji su na izloženom štandu nudili printove svojih fotografija a prikupljeni iznos donirali akciji. Tijekom cijele večeri park se samo punio, dobrog raspoloženja nije nedostajalo jer su se organizatori zaista brinuli za sve od usluge, zabave reda i čistoće.

 

Prisutne je tijekom večeri pozdravila Katarina Hrstić ispred obitelji organizatora, zahvalila se svima koju su na bilo koji način uključeni u projekt od volontera, donatora, posjetitelja i naglasila kako je fenomenalni odaziv svih dodatna potpora i poticaj za slijedeću akciju.

 

Za dojmove smo na licu mjesta upitali predsjednicu udruge Duga Zoru Skoko , a ako kojim slučajem niste bili pogledajte dio atmosfere u fotogaleriji koju vam prilažemo.

 

 

 

Radio Ljubuški

Ažurirano: Petak, 04 Kolovoz 2017 08:10
#
#