Nina sjajnim koncertom bacila Splićanke u trans, plesale su bose, s rukama u zraku; Pjevačica otvorila dušu pred genijalnom publikom...

Petak, 04 Kolovoz 2017 10:22 Radio Ljubuški
Ispis PDF

nina badric splitNije da nismo razumjele sve splitske muškarce koji su, nošeni navijačkim žarom i testosteronima, proveli uzbudljivu noć na Poljudu, ali moramo im reći da su Sustipanom, na koncertu sjajne Nine Badrić, u četvrtak navečer proparadirale neke od najljepših i vrhunski raspoloženih splitskih djevojaka.

 

Sandale su bačene sa stopala, ruke podignute u zrak i s prvim taktovima Nininog Cesaricom nagrađenog hita "Dani i godine", Sustipanom su se razlijegli ženski glasovi koji su kao u transu pjevali baladu koja je nedvojbeno našla put do mnogih srca.

 

"Ovo može samo Mišo! Dignut ruke, a svi pjevaju" -  nije skrivala oduševljenje super raspoložena pjevačica.

 

Komplimentavala je sve, najljepši pozornicu na otvorenom u Hrvatskoj, publiku koja je naizust pjevala "Ako kažeš da me ne voliš", "Čarobno jutro", kao i brojne starije i novije hitove.

 

Najavljujući pjesmu "U ljubav vjere nemam", priznala je da je uvijek bila ljubomorna što pjesma nije njena i da još čeka Gibu da joj napiše nešto.

 

Kad joj se na pozornici pridružila djevojčica iz publike, Paola, posjela je na barsku stolicu i rekla joj: "Slušaj mala moju životnu priču", pa zapjevala:

- Jednom sam sanjala, svoju malu bajku punu osmijeha, našu kuću pored mora, ti i ja, tvoje ruke među mojim prstima...

Nina je bila i sjetna i vrckava, mijenjala završetke pjesmama, "udarala" na sevdah.

 

Dirnuta izvedbom publike na pjesmu "Dodiri od stakla", zahvaljivala se Bogu na posebnoj večeri.

 

"Ja vam imam dečki na svakom koraku, meni ne smeta što su oni oženjeni..." - rekla je predstavljajući momke iz benda, koji su bili zaslužni za izvanrednu zvučnu kulisu.

 

"Da se nađete, riječi malo da se druže..." - našalila se Nina i na račun dueta Doris i Jacquesa, zaželjevši Žani koja je slavila rođendan veseliju pjesmu od njene "Čežnje", koju su joj prijateljice naručile.

 

Za sve koje se, poput nje, žele još jedanput udati otpjevala je "Im So Exicited".

 

 

Izvor: Slobodna Dalmacija

#
#